Arama

HAYATİ EFİL ÇAYBAŞI İÇİN ADAY ADAYI

İstanbul Sancaktepe Belediyesinde görev yapan Hayati Efil, 31 Mart Yerel Seçimleri İçin Ak Parti'den Adaylık Müracaatında Bulundu

22/11/2023 06:13 | Son Güncelleme : 29/04/2024 04:25 | Çaybaşı Haber Ajansı


HAYATİ EFİL ÇAYBAŞI İÇİN ADAY ADAYI
ad image
ad image

31 Mart yerel seçimleri için süreç işlemeye devam ediyor. Bu kapsamda her parti kendi takvimini işletiyor. Ak Parti'den belediye başkan adayı olabilmek için son tarih 22 Kasım Çarşamba. Sürenin bitmesine az bir zaman kala partiye adaylık müracaatları da gelmeye devam ediyor. Uzun yıllardır İstanbul'da yaşayan, Sancaktepe Belediyesi çalışanı, ve aynı zamanda bir çok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapan Hayati Efil, Ak Parti Çaybaşı teşklatına başvurusunu yaptı. 

Başvuru sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Hayati Efil; ilçemize olan hizmet aşkımızın tezahürü yeni dönemde, belediye başkan aday adaylığı için başvurumuzu bugün Ak Parti Çaybaşı ilçe teşkilatımıza yapmış bulunmaktayız.


Bizlere olan güven ve desteğiyle her zaman beraber yürüdüğümüz gönül dostlarımıza hemşerilerimize ve teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum.

İnşallah Çaybaşı’nda, her ayı bir yatırımla, her anı ayrı bir değerle süslenecek, İnsanı merkeze alan, bilinçli, sistemli, teknoloji ve yeniliğe dayalı çalışmaların eserleri olacak.

Büyük bir coşku ve heyecanla çıktığımız yolda, ilçemizin ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden çalışacak, üreteceğiz.

Hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda en büyük güvencemiz, kuşkusuz ki, siz saygıdeğer hemşerilerimizin, dostlarımızın bizlere olan inancı, güveni, desteği ve teveccühüdür.

İnşallah; hep birlikte, sevginin, kardeşliğin, birliğin, paylaşımın, değişimin ve gelişimin en güzel örneklerini ilçemizde sergileyeceğiz.

Çaybaşı’mız için el ele, omuz omuza, gönül gönüle, yürek yüreğe vereceğiz.

Bizlere duyduğunuz güven ve gösterdiğiniz destek için tekrar şükranlarımı sunarak, ‘El Ele Gönül Gönüle, Biz Çalışacağız, Çaybaşı Kazanacak!’ diyor, hepinizi saygıyla hürmetle selamlıyorum ifadeleerini kullandı.
 
Biz de, çaybaşıhaber ailesi olarak Hayati Efil beyefendiye hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Çaybaşı esnaflarından Remzi DOKSAR vefat etmiştir

1 yıl önce
Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

14 yıl önce
Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Kisa bir süre önce yayinini durduran komsu ilçemizin basarili sitelerinden www.akkusilcesi.com sitesi, gelen destek mesajlarinin ardirdan yayina devam karari aldi.

14 yıl önce
ad image
ad image