Arama

Sultangazi Çaybaşılılar Derneğinde Nöbet Değişimi

Sultangazi Çaybaşılılar Derneğinin olağan kongresi 14 Nisan Pazar günü dernek merkezinde yapılarak yeni yönetim kurulu oluştu

17/04/2013 11:05 | Son Güncelleme : 03/05/2024 14:41 | Çaybaşı Haber Ajansı


Sultangazi Çaybaşılılar Derneğinde Nöbet Değişimi
ad image
ad image

Sultangazi Çaybaşılılar Derneğinin olağan kongresi sabah saat 10.00 daki kahvaltı ile başladı. Çok sayıda Çaybaşılının ve misafirin katıldığı kahvaltı sonrası kongre divan heyetinin seçilmesi ile birlikte kongreye geçildi. Divan üyeliklerine Ayhan DOĞAN, Nihat ÇALIK ve İsmail BAŞARAN seçildiler.

 

Çaybaşılılar Derneğinde uzun süre başkanlık görevini sürdüren Mustafa Aydoğdu, yapılan kongrede yerini Dernek Yönetim Kurulu Üyesi olan İşadamı Tahsin Halıcı’ya devretti.

 

Çok sayıda üye ve hemşerimizin katıldığı kongrede oldukça neşeli anlar yaşandı. Yaptığı kısa veda konuşmasında görevini layığı ile yapmaya çalıştığını belirten Mustafa Aydoğdu, çalışmalarımız esnasında bizlerden desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum diyerek yeni yönetime ise başarılar diledi. Yapılan kongrede tek liste ile seçime giren Tahsin Halıcı ise arkadaşlarımıza beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Bende şahsım olarak geçmişte nasıl beraber hizmetleri yapmışisek, bundan sonra da hep beraber çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içinde sürdüreceğiz dedi. Yeni başkan Tahsin Halıcı, arkadaşlarımla beraber Çaybaşılılar olarak İstanbul’da var olduğumuzu göstermek, üyelerimizle beraber güçlü bir şekilde sesimizi duyurmak olacaktır diye konuştu.

 

Eski ve yeni başkan birbirlerine hediye ve plaket vererek, duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu. Sultangazi belediye başkanı Cahit Altunay ise yaptığı konuşmada, ilçe sınırlarımız içerisinde olan Çaybaşılılar derneği en aktif sivil toplum kuruluşlarımızdan biri tanesi. Kendilerini yakınen takip ediyor ve her fırsatta programlarına katılıyorum. Bundan önceki dönemde Mustafa Bey çok başarılı bir yönetim ortaya koydu. Bundan sonra da Tahsin Bey ve arkadaşlarının bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum dedi. Yeni oluşan yönetime başarılar dileyen Altunay, dernek çalışmalarında herzaman destek olacaklarının sözünü verdi.

 

Kongre’ye çok sayıda hemşerimizin yanı sıra, ORDEF başkanı Sabri Çelebi, ÜNSEV genel sekreteri Ayhan Doğan, ÜNDEF başkanı Halit Cımbırtoğlu, Ünye Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Sarıkoca, İkizceliler Dernek Başkanı Zeki Kale, dernek başkanları ve daha bir çok hemşerimiz misafir olarak katıldı.

Etiketler : Sultangazi Çaybaşılılar Derneğinde Nöbet Değişimi çaybaşı haber
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Çaybaşı esnaflarından Remzi DOKSAR vefat etmiştir

1 yıl önce
Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

14 yıl önce
Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Kisa bir süre önce yayinini durduran komsu ilçemizin basarili sitelerinden www.akkusilcesi.com sitesi, gelen destek mesajlarinin ardirdan yayina devam karari aldi.

14 yıl önce
ad image
ad image