Arama

Ordu Çaybaşı'lılar Derneğinin 4. Olağan Kongresi Yapıldı

Merkezi İstanbul Sultangazi'de Bulunan Ordu Çaybaşı'lılar Derneği 4.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi.

28/03/2016 17:51 | Son Güncelleme : 18/04/2024 08:23 | Çaybaşı Haber Ajansı


Ordu Çaybaşı'lılar Derneğinin 4. Olağan Kongresi Yapıldı
ad image
ad image

Dernek merkezinde yapılan kongre; İstaklal marşı ve saygı duruşu ile başladı. Yapılan dernek faaliyetlerinin okunması ve oylamaların yapılmasının ardından tek liste ile kongreye giren Zeynel ÇALIK'ın listesi oylamaya sunuldu ve bütün üyelerin oyunu alan Zeynel Çalık Çaybaşı'lılar derneğinin yeni başkanı oldu.

 

Derneğin 2013 yılından bu yana başkanlığını yapan Tahsin HALICI'nın açılış konuşması ile başlayan kahvaltılı programda dernekçilik anlamında önemli konulara değinerek yeni yönetimin yanında hemşehrlerinin her daim emrinde olacağını beyan ederek görevi gönül rahatlığı ile devrettiğini ve bütün üyelerelere hakkını helal ettiğini ve üyelerinde kendisine haklarını helal etmesini istemesi ile konuşmalar devam etti..

 

Programda söz verilen,İstanbul Çaybaşılılar Dernek Başkanı Erol BAYIR ve İkizce'liler Dernek Başkanı Hüseyin KIŞLA'da Dernekçilik anlamında önemli konulara değinerek birlik beraberlik vurgusu yaptılar.

Kongre oylamalarının bitiminde programa katılan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet YANIK yeni yönetimi tebrik ederek Çaybaşı adına hizmet veren üç Derneğimİzin yöneticilerini bir arada görmek beni çok mutlu etti dedi.

 

Sultangazi Çaybaşılılar Dernek Merkezinde Yoğun Katılımla Gerçekleştirilen Kongreye Çaybaşı Belediye başkanı İsmet YANIK,yeni kurulan İstanbul Çaybaşılılar Dernek Başkanı Erol BAYIR ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati EFİL Erkan ÇAMYAR,Ayşe KARAYİĞİT,Esenler Çaybaşı'lılar Dernek Başkanı Hayrettin ÇELİK,İkizce'liler Dernek Başkanı Hüseyin KIŞLA ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Bölgemizin Kanaat önderleri katıldılar.

 

Çaybaşı Haber Ajansı olarak Ordu Çaybaşılılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini ve Başkan Zeynel Çalık'ı Tebrik Eder,Başarılar Dileriz..

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Çaybaşı esnaflarından Remzi DOKSAR vefat etmiştir

1 yıl önce
Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

14 yıl önce
Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Kisa bir süre önce yayinini durduran komsu ilçemizin basarili sitelerinden www.akkusilcesi.com sitesi, gelen destek mesajlarinin ardirdan yayina devam karari aldi.

14 yıl önce
ad image
ad image