Arama

Mustafa Çalık Halka Hizmet İçin Yola Çıktım dedi

Birikimlerim ve Tecrübelerim İle Halka Hizmet İçin Yola Çıktım dedi

30/11/2023 09:48 | Son Güncelleme : 28/04/2024 23:09 | Çaybaşı Haber Ajansı


Mustafa Çalık Halka Hizmet İçin Yola Çıktım dedi
ad image
ad image

 Mustafa Çalık Haber Ajansımıza yaptığı açıklamada;

   Uzun yıllardan beri üzerimde taşıdığım siyasi ve yerel yöneticilik anlayışımla 25 yıl görev yaparak emekli olduğum İstanbul Büyükşehir Belediyesinde ve Sivil toplum kuruluşlarındaki bilgi birikim ve tecrübelerimi Allah nasip eder ise Sultangazi belediye Meclis üyesi olarak halkımıza hizmet etmeyi düşünüyorum diyen hemşerimiz Mustafa ÇALIK, bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım diye konuştu.

 

   Birlikte yaşadığımız Sultangazi’mız tüm güzelliklere layıktır. Aldığım aile ve teşkilat terbiyesiyle, hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnım ak olarak bu günlere geldim. Bu güne kadar talip olduğum her işi başardım ve başaramayacağım hiçbir işe de talip olmadım diyen ÇALIK, Hesap soran değil, hesap veren adil ve şeffaf bir anlayışım olacak. Gelecek seçimler için değil; gelecek nesiller için çalışacağım dedi.

 

   Halkımızın inanç, duygu ve düşüncelerini hiçe sayan zihniyetlere geçit vermeden, sizlerin sevgisini, hoşnutluğunu, duasını kazanmak ve gurur kaynağı olmak için, AK Parti teşkilatı olarak bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, cesarete, azme ve çalışkanlığa sahibim diyen hemşerimiz Mustafa ÇALIK, çalmadığımız kapı, elini sıkmadığımız, halini ve hatırını sormadığımız, derdini dinlemediğimiz insan bırakmayacağız. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde inançla, azimle ve kararlılıkla çalışacağız ifadelerini kullandı.

 

   Teşkilatın içinden, teşkilat terbiyesiyle büyüyerek bu günlere geldiğini söyleyen ÇALIK, içinizden biriyim. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. İçiniz rahat olsun, değişim, gelişim ve umudun temsilcisi olarak, birlikte başaracağız ve kazanacağız. 

 

Siyaset başlı başına bir sorumluluk ve fedakârlıktır. Amacım koltuk sevdası değil, hizmettir. Yılların kazandırdığı önemli tecrübe ve birikimlerimi Sultangazi’mize yansıtmak ve halkımın hizmetinde kullanmak niyetinde olduğumu bilmelerini istiyorum ve bu hayalimizi birlikte gerçekleştirmeye sizleri davet ediyorum diye konuştu.

Etiketler : Mustafa Çalık
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Çaybaşı esnaflarından Remzi DOKSAR vefat etmiştir

1 yıl önce
Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

14 yıl önce
Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Kisa bir süre önce yayinini durduran komsu ilçemizin basarili sitelerinden www.akkusilcesi.com sitesi, gelen destek mesajlarinin ardirdan yayina devam karari aldi.

14 yıl önce
ad image
ad image