Arama

İstanbul'da Yeni bir Dernek açıldı

İstanbulda yaşayan Ordu-Çaybaşılı gurbetçiler merkezi İstanbul Sancaktepe'de "İstanbul Çaybaşılılar Derneği'ni adıyla yeni bir dernek kurdular

11/03/2016 19:44 | Son Güncelleme : 25/04/2024 16:45 | Çaybaşı Haber Ajansı


İstanbul'da Yeni bir Dernek açıldı
ad image
ad image

İstanbulda yaşayan Ordu-Çaybaşılı gurbetçiler merkezi İstanbul Sancaktepe'de "İstanbul Çaybaşılılar Derneği'ni adıyla yeni bir dernek kurdular. Dernek resmi statüsünü 02 Mart 2016 tarihi itibariyle tamamlayarak, kapılarını hemşehrilerine açtı.

 

Yönetim Kurulu Kararıyla İstanbul Çaybaşılılar Derneğinin kurucu başkanı olan Erol BAYIR; derneğin kuruluş amacı, kurucu üyelerinin kim olduğu,  hedefleri ve vizyonu hakkında şu açıklamalarda bulundu.

 

İstanbul Çaybaşılılar Derneği 15 kurucu üyeden oluşmakta olup, önümüzdeki günlerde üye çalışmalarına başlayıp, en kısa zamanda olağan kongresini gerçekleştirerek 31 kişilik yönetim kadrosuyla İstanbul'da Çaybaşı'lılar adına bir çok alanda faaliyetler ve etkinlikler yapmayı hedeflemekteyiz diyerek sözlerini sürdürdü.

 

Dernek Başkanı Erol BAYIR, derneğimiz;  yapacağı tüm bu  çalışmaları İstanbul'un her noktasında ki Ordulu-Çaybaşılı hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle, omuz omuza istişare ederek yapmayı düşünmektedir dedi.

 

İstanbul Çaybaşılılar Derneği; İstanbuldaki hemşehrileri arasında dayanışma, kaynaşma, yardımlaşmayı sağlamayı hedeflemekte, bir çok noktada hemşehrilerimizin eli, kolu, gözü olmayı, sosyal ve kültürel faaliyetlerle daha da güçlü bir birlikteliği arzulamaktadır.

 

Başkan Bayır, bu noktada çok değerli Çaybaşılı hemşehrilerimizin maddi ve manevi olarak, derneğimizin yanında olacağını düşünüyor, bu birlikteliğimizin her geçen gün daha da perçinlenşerek güçleneceğini ümit ediyoruz dedi.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Çaybaşı esnaflarından Remzi DOKSAR vefat etmiştir

1 yıl önce
Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

14 yıl önce
Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Kisa bir süre önce yayinini durduran komsu ilçemizin basarili sitelerinden www.akkusilcesi.com sitesi, gelen destek mesajlarinin ardirdan yayina devam karari aldi.

14 yıl önce
ad image
ad image