Arama

Çaybaşı Devlet Hastanesi ihaleye çıkıyor

Çaybaşı Belediyesinde Devlet Hastanesi ihaleye çıkıyor

26/10/2022 20:50 | Son Güncelleme : 24/04/2024 21:15 | Çaybaşı Haber Ajansı


Çaybaşı Devlet Hastanesi ihaleye çıkıyor
ad image
ad image

Çaybaşı Belediyesinde  Devlet Hastanesi ihaleye çıkıyor. Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz Tarafından açıklanan Devlet Hastanesi İhalesinin, Çaybaşı için çok önemli bir yatırım olacağı, Çaybaşı vatandaşlarının sağlık konusunda  büyük bir hizmet alacağı belirtildi. Ankara’da düzenlenen ihale töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ve Prof Dr. Numan Kurtulmuş ile bir araya gelen Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz Çaybaşı vatandaşlarına sosyal medyadan yaptığı  açıklama ile seslendi;

“ Müjde Çaybaşım

Devlet Hastanesi ihaleye çıkıyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimize hizmet yolunda emin adımlarla Çaybaşı’mızı daha ileriye taşımak için verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyiz

Kıymetli Çaybaşılılar;

Bugün İlçemiz adına yine tarihi bir günün haberini veriyorum.

Yıllardır hasret kalınan ve milletimizin özlemle beklediği, sağlık yönünden sorunu tamamen ortadan kaldıracak olan “ Çaybaşı Devlet Hastanesi” projemiz inşallah 18 Kasım 2022 tarihinde ihaleye çıkacaktır. Hayırlı Olsun.

Bu tarihi hizmetin İlçemize kazandırılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Genel Başkanvekilimiz Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya, Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürü Sn. Hüseyin İnceöz ve ekibine, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Sayın Milletvekillerimize, Sayın İl Başkanımıza, İl Sağlık Müdürümüze ve ekibine, Ak Parti İlçe Başkanımız Adem Genç’e, Hastane yeri olarak yer bağışlayan ayrıca yolunun yapılması için fedakarlık gösteren kıymetli Çaybaşılılara ve emeği geçen herkese şahsım ve tüm Çaybaşılılar adına teşekkür ediyorum.”

 

Çaybaşı Devlet Hastanesi Projesinin 18 kasım 2022 tarihinde ihaleye çıkacağını müjdeleyen Hüseyin Semiz ;

Çaybaşı halkının uzun süredir umutla beklediği projenin yapılmasının gurur  verici ve tarihi bir an olduğunu söyledi.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Çaybaşı esnaflarından Remzi DOKSAR vefat etmiştir

1 yıl önce
Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

14 yıl önce
Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Kisa bir süre önce yayinini durduran komsu ilçemizin basarili sitelerinden www.akkusilcesi.com sitesi, gelen destek mesajlarinin ardirdan yayina devam karari aldi.

14 yıl önce
ad image
ad image