Arama

Büyükşehir Belediyesi'nden Çaybaşı'nda büyük yatırım

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver YILMAZ, OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Çaybaşı İlçesi Su Alma Yapısı, Su Depoları, Keson ve Foseptik İnşaatı Temel At...ma Törenine katıldı.

30/10/2014 16:34 | Son Güncelleme : 20/04/2024 13:02 | Çaybaşı Haber Ajansı


Büyükşehir Belediyesi'nden Çaybaşı'nda büyük yatırım
ad image
ad image

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın tüm ilçe ve kırsal mahallelerde yapılan en küçük hizmeti bile bizzat kendisi yerinde görerek başlatması da vatandaşların takdirini toplarken, Ordu daha önce hiç görmediği uygulamalar ve organizasyonlarla karşılaşıyor.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Çaybaşı ilçesi Su Alma Yapısı, Su Depoları, Keson ve Foseptik İnşaatı Temel Atma Töreni yapılarak bölgenin su ihtiyacının karşılayacak projeye start verildi.

 

İçme ve kullanma suyunu, Tekkiraz ve İnkur Mahalleleri ile ortak bir kaynaktan, Tekkiraz Arıtma Tesisi üzerinden temin eden Çaybaşı ilçesi, artık yeni proje ile birlikte bu sorundan kurtuluyor. Yaz aylarında yağışların azalması ve mevsimlik nüfus artışı ile birlikte, mevcut kaynağın debisinin üç yerleşim bölgesini aynı anda beslemekte yetersiz kaldığını belirten yetkililer, ayrıca mevcut içme suyu tesislerinin de oldukça bakımsız olduğunu açıkladılar.

 

 

Yetkililer bu proje ile birlikte; Çaybaşı ilçesinin içme suyu şebeke sistemini besleyen mevcut cazibeli içme ve kullanma suyu kaynağına ek olarak, yaz aylarında meydana gelen talep artışını karşılayabilmek üzere, terfili sistem ile Cüri Deresinden günlük 1,728m3 ek içme ve kullanma suyu temin edileceğini belirttiler.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Çaybaşı ilçesi Su Alma Yapısı, Su Depoları, Keson ve Foseptik İnşaatı Temel Atma törenine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı Kaymakamı Fatih İzmir, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, Çaybaşı Su Alma Yapısı, Su Depoları, Keson ve Foseptik İnşaatı projesiyle ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

-Suyu doğru kullanmamız lazım-

 

Ordu’daki tüm su kaynakları kullanılsa dahi ihtiyaçlara cevap vermediğini, suyu doğru ve tasarruflu kullanmak gerektiğini vurgulayan Başkan Enver Yılmaz, “Hükümet olarak Ordu’ya her türlü yatırımı yaptık. Şimdi sıra yerel yönetimlerde eksik kalan su, yol gibi hizmetleri tamamlamaya geldi. Kurak bir Temmuz ve Ağustos ayı geçirdik. Şükürler olsun ki bu kuraklıkta vatandaşlarımıza mağduriyet yaşatmadık. Biz su için hemşerilerimizden bir yıl istedik, bu sözümüzün arkasındayız. Ordu’da su ve yol sorununu ortadan kaldıracağız. Çaybaşı ilçemizde de OSKİ Genel Müdürlüğümüzle yapımına başladığımız 1 milyon 156 bin lira bütçeli projeyle bu bölgenin de su sorununu bitiriyoruz” diye konuştu.

 

Yatırımları ilçelerin mağduriyetine göre sıraladık…

 

Yatırımların, ilçelerin mağduriyetine göre öncelik sırasına alındığını belirten Başkan Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü;

 

“Çaybaşı’mızın OSKİ ve Büyükşehir kanalıyla yapacağımız yatırımlarla kronik sorunlarını çözeceğiz. Geçtiğimiz haftalarda bölge üzerinden helikopterle geçtik. Çaybaşı ilçemiz coğrafyası sert olamayan ilçelerimizden biri. Biz yatırımlarımızın sırasını ilçelerimizin mağduriyet oranına göre yaptık”

 

 

Çaybaşı Haber Ailesi olarak Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Ever YIMAZ'ı ve Çaybaşı Belediye Başkanımız Sayın İsmet YANIK'ı kutluyoruz

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Remzi DOKSAR vefat etmiştir

Çaybaşı esnaflarından Remzi DOKSAR vefat etmiştir

1 yıl önce
Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

Mesire yerinin yapimina baslaniyor

14 yıl önce
Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Akkus internet sitesi yayina devam karari aldi.

Kisa bir süre önce yayinini durduran komsu ilçemizin basarili sitelerinden www.akkusilcesi.com sitesi, gelen destek mesajlarinin ardirdan yayina devam karari aldi.

14 yıl önce
ad image
ad image